BahasaMelayuEnglish (UK)

Pengumuman Penting: Pemeriksaan mengejut fasa 2 tahun 2019 bagi pengurusan kewangan sedang dijalankan bermula September hingga Disember 2019

INFOGRAFIK |

News

General Info ::

ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA PELAJAR YANG MASIH BELUM MENJELASKAN TUNGGAKAN HUTANG YURAN PELAJAR TERMASUK YURAN BAGI SEMESTER 2 SESI 2014/2015 AKAN DIGANTUNG DARIPADA MENDAFTAR KURSUS BAGI SEMESTER 2 SESI 2014/2015 YANG AKAN BERMULA PADA 23 FEBRUARI 2015.

PELAJAR BOLEH MEMBUAT BAYARAN YURAN PELAJAR DI MANA-MANA KAUNTER JABATAN BENDAHARI ATAU SECARA ONLINE MELALUI PERKHIDMATAN PERBANKAN INTERNET CIMB CLICKS DAN MAYBANK2U.

SEMUA PELAJAR ADALAH DINASIHATKAN UNTUK SENTIASA MENYEMAK STATUS TUNGGAKAN YURAN PELAJAR DAN MAKLUMAT TAJAAN DI DALAM LEJER PELAJAR MELALUI SISTEM MAKLUMAT PELAJAR (SMP) BAGI MEMASTIKAN SEMUA BAYARAN TELAH DIKEMASKINI DI DALAM LEJER PELAJAR TERSEBUT.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH BERHUBUNG DENGAN BAHAGIAN KEWANGAN PELAJAR, JABATAN BENDAHARI DI ARAS 3, BLOK UTARA, BANGUNAN CANSELORI ATAU MELALUI EMEL : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

HARAP MAKLUM.