|  Direktori  |  Hubungi Kami  |   Staf   |  Pelajar  |  Pelawat  |

.

 
.

.

English (UK)BahasaMelayuMalaysiaChinese (Simplified)

ARKIB

PMPEP Iktiraf Kejayaan Pelajar

SELASA, 4 JULAI - Persatuan Mahasiswa Perniagaan, Ekonomi dan Perakaunan (PMPEP) dengan kerjasama 10 Presiden kelab di bawah Fakulti Perniagaan, Ekonomi dan Perakaunan (FPEP) menganjurkan 1st FBEA Luncheon bertempat di Hotel Likas Square baru-baru ini.

Menurut kenyataan PMPEP, majlis makan tengah hari itu melibatkan 137 peserta dengan tema Bring Back Thousand Memories.

Penganjuran tersebut antara lain bertujuan mengiktiraf dan menghargai kejayaan serta sumbangan warga FPEP selain menjadi pendorong dan motivasi kepada para mahasiswa agar meningkatkan kecemerlangan dalam bidang akademik mahupun kokurikulum pada masa hadapan.

Dalam masa yang sama, pelaksanaan majlis itu juga bagi mengeratkan lagi hubungan silaturahim sesama warga FPEP.

Majlis penyampaian Anugerah Pelajar Terbaik dalam bidang akademik, kepimpinan dan sukan disempurnakan Dekan FPEP, Prof. Madya Dr. Raman Noordin.

Turut menjadi pengisian majlis ialah penyerahan anugerah penghargaan kepada semua ahli jawatankuasa PMPEP dan presiden kelab serta pelbagai persembahan menarik daripada pelajar.

Hadir sama pada majlis yang dianjurkan buat julung kalinya itu, Timbalan Dekan (Hal Ehwal Pelajar dan Pascasiswazah), Dr. Kamisan Pusiran; Penasihat PMPEP, Wijaya Kamal Ramlan dan para pensyarah FPEP.

 

Sumber: PMPEP


IKUTI KAMI

ums qr150 facebook361 twitter361 utube361 flickr361 h linkedin

CAPAIAN PANTAS

PAUTAN LUAR

mygov kpm36 mampu36