|  Direktori  |  Hubungi Kami  |   Staf   |  Pelajar  |  Pelawat  |

.

 
.

.

English (UK)BahasaMelayuMalaysiaChinese (Simplified)

ARKIB

Sambutan Hari Raya Aidiladha Kolej Kediaman E Meriah

SELASA, 13 SEPTEMBER - Hampir seribu mahasiswa menjayakan Sambutan Hari Raya Aidiladha peringkat Kolej Kediaman E, semalam.

Menurut Timbalan Pengetua Kolej, Mohd Hilmey Saili, majlis tersebut merupakan anjuran bersama Kelab Nur Eman dan Exco Pembangunan Sahsiah dan Modal Insan Jawatankuasa Kebajikan Mahasiswa (JAKMAS) kolej berkenaan.

“Selain hidangan pelbagai juadah, sambutan ini diserikan  lagi dengan Lafaz Takbir Raya, tayangan montaj dan nyanyian lagu raya daripada pelajar.

“Majlis yang bermula pada jam 8.00 - 10.00 malam itu turut sama-sama dimeriahkan oleh pelajar dari Kolej Kediaman Tun Mustapha dan Kolej Kediaman Tun Fuad,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Mohd Hilmey berkata, program tersebut bertujuan meraikan warga Kolej Kediaman E yang tidak berkesempatan pulang ke kampung halaman untuk menyambut Hari Raya Aidiladha bersama keluarga.

“Di samping itu, melalui penganjuran program seumpama ini, ia mampu mengeratkan lagi hubungan silaturahim dalam kalangan pengurusan kolej bersama mahasiswa  khususnya yang tinggal di Kolej Kediaman E, UMS,” tambahnya lagi

Majlis turut dihadiri para felo, JAKMAS, Majlis Ketua-Ketua Blok (MKKB) dan Majlis Ketua-Ketua Kelab (MKKK) Kolej Kediaman E.


IKUTI KAMI

ums qr150 facebook361 twitter361 utube361 flickr361 h linkedin

CAPAIAN PANTAS

PAUTAN LUAR

mygov kpm36 mampu36 

Friend Links:hpl table tops
best swimming goggles