PUSAT PELABURAN, ENDOWMEN DAN WAKAF

UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

JOM MENDERMA

Universiti Malaysia Sabah menyasarkan 300 orang staf menyumbang ke Tabung-tabung Amanah Endowmen dan Wakaf UMS pada tahun 2020, melalui potongan gaji dengan sumbangan minimum RM3.00 sebulan.

E-Sumbangan

Wakaf Melalui Aplikasi BOOST:

JOM sama-sama kita berwakaf. Tonton dan ikuti langkah mudah ini untuk membuat sumbangan ke TABUNG WAKAF TUNAI PENDIDIKAN UMS melalui BOOST App.

PRODUK DAN PERKHIDMATAN

PELABURAN DAN PENJANAAN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

ENDOWMEN

Menyediakan pelbagai pilihan tabung endowmen yang bersesuaian dengan kehendak Penderma. Penderma layak untuk mendapat pengecualian cukai di bawah Subsekseyn 44(6) Akta Cukai Pendapatan, 1967 (Tertakluk kepada kelulusan LHDN)

WAKAF

Membangun dan memperkasakan harta wakaf Universiti secara mampan, progresif, dan produktif berlandaskan konsep dan kehendak syariah Islam. Pewakaf layak untuk mendapat insentif pengecualian cukai di bawah Subsekseyn 44(6) Akta Cukai Pendapatan, 1967 (Tertakluk kepada kelulusan LHDN)

IKUTI KAMI:

Entered access token key is invalid, please check it again.

Capaian Pantas:

Pautan Luar:

  • Last Modified: Sunday 01 November 2020.