Keputusan Permohonan yang Berjaya Mengikuti Program Taska, Program Tadika & Daycare dan Program Transit Pusat Minda Lestari UMS Bagi Sesi Kemasukan Tahun 2024

Pengumuman Daripada: Pusat Minda Lestari

Salam Sejahtera,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa Mesyuarat Jawatankuasa Pengambilan dan Kemasukan Kanak-kanak/Murid PML Bil. 01/2023 yang telah bersidang pada 22 November 2023 telah meluluskan permohonan mengikuti program di Pusat Minda Lestari, Universiti Malaysia Sabah bagi sesi kemasukan tahun 2024 seperti di lampiran.

3. Sehubungan itu, pemohon boleh membuat semakan surat tawaran dan makluman pendaftaran bagi sesi 2024 bermula 1 Disember 2023 di pautan https://pml.ums.edu.my, log masuk menggunakan ID dan Kata Laluan active directorykakitangan masing-masing.

Sekian dan terima kasih.

SENARAI NAMA KANAK-KANAK YANG DITAWARKAN MENGIKUTI PROGRAM DI PML BAGI TAHUN 2024 (KOTA KINABALU)
SENARAI NAMA KANAK-KANAK YANG DITAWARKAN MENGIKUTI PROGRAM DI PML BAGI TAHUN 2024 (SANDAKAN)