Direktori |  Hubungi Kami  |   Staf   |  Pelajar  |  Pelawat  |

ARKIB

PEKELILING PENDAFTAR BILANGAN 3 TAHUN 2015: TERMA RUJUKAN

PENGUMUMAN DARIPADA : JABATAN PENDAFTAR
SUBJEK : PEKELILING PENDAFTAR BILANGAN 3 TAHUN 2015: TERMA RUJUKAN JAWATANKUASA-JAWATANKUASA TETAP SENAT DAN AGENDA TETAP MESYUARAT SENAT UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

Y.Brs. Prof./Dato'/Datin/Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

02.     Bersama-sama ini disertakan Pekeliling Pendaftar Bil.3/2015 yang jelas maksudnya mengenai perkara tersebut di atas untuk makluman dan tindakan lanjut pihak Y.Brs. Prof./Dato'/Datin/Dr./Tuan/Puan.

03.     Mohon perkara ini dimaklumkan kepada semua kakitangan di J/F/P/I/U/B masing-masing. Pekeliling-pekeliling tersebut boleh dicapai melalui laman web Jabatan Pendaftar (http://www.ums.edu.my/pendaftar/). Maklumat lanjut perkara ini boleh menghubungi Seksyen Pengurusan Senat, Bahagian Perkhidmatan Akademik di talian 088-320 000 samb. 691253 atau emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Segala perhatian dan kerjasama dari pihak Y.Brs. Prof./Dato'/Datin/Dr./Tuan/Puan, dalam perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.