Direktori |  Hubungi Kami  |   Staf   |  Pelajar  |  Pelawat  |

ARKIB

PEKELILING TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN DAN INOVASI ) BIL 1/2015

PENGUMUMAN DARIPADA : PUSAT PENYELIDIKAN INOVASI
SUBJEK : PEKELILING TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN DAN INOVASI) BIL 1/2015 : GARIS PANDUAN PASCA DOKTORAL DI UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

PEKELILING TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN DAN INOVASI )
BIL 1/2015:  GARIS PANDUAN PASCA DOKTORAL DI UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

Dengan hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan, Garis Panduan Pasca Doktoral UMS (Versi Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris ) telahpun diedar kepada semua Dekan Fakulti dan Pengarah Pusat/ Institut pada melalui surat pejabat ini no. rujukan UMS/PPI1.3.2/800-1/2/3 bertarikh 31 Mac 2015 .

Sehubungan itu, disertakan bersama pekeliling berkenaan untuk perhatian dan makluman semua kakitangan akademik UMS. Sila rujuk lampiran untuk butiran lanjut. Garis Panduan ini juga boleh dicapai melalui laman web Pusat Penyelidikan dan Inovasi.

Sebarang pertanyaan, boleh berhubung dengan Urusetia Pasca Doktoral UMS di talian 088-320 000 samb. 1063 atau emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Sekian, terima kasih.

(Sila Klik Lampiran)