Direktori |  Hubungi Kami  |   Staf   |  Pelajar  |  Pelawat  |

ARKIB

PENGUMUMAN DARIPADA : PUSAT PENYELIDIKAN DAN INOVASI (PPI)
SUBJEK : JEMPUTAN MENYERTAI PAMERAN DAN PERTANDINGAN INOVASI : IDEX 2015, UITM SHAH ALAM DAN AINEX 2015, UMP

Adalah dimaklumkan Universiti Teknologi MARA (UiTM), Shah Alam dan Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pahang akan menganjurkan pameran dan pertandingan inovasi di universiti tersebut seperti butiran berikut ;

1. Pameran dan Pertandingan Antarabangsa "Invention, Innovation & Design Exposition 2015 (IIDEX 2015)

Penganjur : Universiti Teknologi MARA (UiTM), Shah Alam

Tarikh : 27hb - 20hb April 2015 (Isnin - Khamis)

Tempat : Dewan Agung Tuanku Canselor (DATC), UiTM, Shah Alam

Maklumat lanjut boleh layari : www.iidex.com.my

2. Pertandingan Inovasi " Advanced Innovation & Engineering Exhibition (AINEX 2015)

Penganjur : Universiti Malaysia Pahang (UMP)

Tarikh : 18hb Ogos 2015 (Selasa)

Tempat : Hotel Zenith, Kuantan, Pahang
Maklumat lanjut boleh layari : http://ainex.ump.edu.my  atau Laman Facebook "/AiNEX2015"

Sehubungan itu, pihak PPI menjemput penyelidik di FPIU masing-masing yang berminat untuk menyertai pameran yang dinyatakan. Sila layari pautan yang diberikan untuk maklumat lanjut berkaitan pameran. Untuk makluman juga, segala perbelanjaan adalah dibawah tanggungan FPIU dan penyelidik masing-masing.

Sebarang pertanyaan berhubung penyelarasan pameran 2015, boleh hubungi En. Mohd. Aiddy Suffian Abd. Rashid di talian ext. 1347 atau email Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Sekian, terima kasih.