Direktori |  Hubungi Kami  |   Staf   |  Pelajar  |  Pelawat  |

.

 
.

.

English (UK)BahasaMelayuMalaysiaChinese (Simplified)

ARKIB

BPA Menang Dua Anugerah Emas Dalam ‘Lean Management’

RABU, 20 APRIL – Bahagian Perkhidmatan Akademik (BPA) yang mewakili Universiti Malaysia Sabah (UMS) memenangi dua anugerah emas dalam ‘Lean Management’ di Konvensyen Mini dan Team Excellence Sabah 2016, dianjurkan oleh Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC) baru-baru ini.

Projek tersebut adalah ‘Mengurangkan Kos dan Masa Pengendalian Borang OMR’ dan ‘Proses tempahan Dewan Kuliah Pusat UMS Secara Online (Tempahan Dalaman)’.

“Kami sangat teruja apabila diumumkan pemenang bagi anugerah emas, ini membuktikan bahawa usaha kami dalam meningkat meningkatkan kualiti perkhidmatan diiktiraf,” kata Norti Sirin, Ketua BPA yang juga sempat memberitahu pemberita bahawa ini adalah percubaan pertama mereka.

“Ini memberi suntikan semangat kepada BPA untuk terus berusaha meningkatkan perkhidmatan kami dan mengekalkan penambahbaikan secara berterusan sebagai budaya dalam pekerjaan,” katanya lagi.

Projek ini masing-masing dihasilkan oleh Unit Pentadbiran dan Kewangan, dan Seksyen Pendaftaran, Penjadualan dan Peperiksaan.

Konvensyen Mini dan Team Excellence 2016 yang diadakan di Kota Kinabalu ini disertai sembilan lagi agensi kerajaan. – FL

Gambar: BPA


IKUTI KAMI

ums qr150 facebook361 twitter361 utube361 flickr361 h linkedin  

CAPAIAN PANTAS

PAUTAN LUAR

mygov kpm36 mampu36