Majlis Penghargaan FSSA Rai Kakitangan Cemerlang

KHAMIS, 19 MEI – Majlis Penghargaan Fakulti Sains dan Sumber Alam (FSSA) yang berlangsung baru-baru ini meraikan beberapa kakitangan akademik dan bukan akademik yang telah menunjukkan prestasi kerja yang cemerlang dan memberi sumbangan besar kepada fakulti.

Bertempat di Bilik Mesyuarat Utama, FSSA, majlis tersebut telah disempurnakan oleh dekannya, Prof. Dr. Baba Musta.

Dalam ucapannya, beliau menjelaskan majlis itu sebagai satu tanda pengiktirafan kepada kakitangan yang telah menunjukkan kecemerlangan dalam perkhidmatan.

“Ini juga akan menjadi pendorong kepada kakitangan yang lain untuk sama-sama bersaing secara sihat bagi meningkatkan mutu perkhidmatan masing-masing.

“Disamping itu majlis ini turut menghargai sumbangan yang diberikan oleh kakitangan yang telah berpindah jabatan dan menamatkan perkhidmatan,” katanya.

Beliau turut berharap agar kecemerlangan tersebut dapat diteruskan secara konsisten pada masa akan datang serta menjadi cabaran kepada warga fakulti yang lain untuk meningkatkan produktiviti kerja.

Pada majlis itu, semua penerima anugerah kakitangan terbaik menerima cenderamata manakala gambar penerima anugerah akan dipamerkan di ruang utama papan notis fakulti.

Senarai Anugerah :

Kakitangan Terbaik Bukan Akademik (Sektor Pentadbiran)

1. Noni Masjiril
  2. Mohd Gan Mohd Rashid

Kakitangan Terbaik Bukan Akademik (Sektor Sains)

1. Seli @ Seliman Rajion
  2. Neldin Jeoffery

Penghargaan Ke atas Perkhidmatan

1. Norlita Ismail (Menamatkan Perkhidmatan)
  2. Augustina Petrus (Bertukar Jabatan)

Sumber: Kenny Uwai, FSSA