4 MEI 2024 (SABTU) - Fakulti Kewangan Antarabangsa Labuan (FKAL), Universiti Malaysia Sabah Kampus Antarabangsa Labuan (UMSKAL) menerima Anugerah Rakan Strategik Pusat Tingkatan Enam SMK Labuan sempena Majlis Graduasi Sesi 2022/2023 Tahun 2024.

Anugerah ini diberikan bagi menghargai pihak UMSKAL khasnya Fakulti Kewangan Aantarabangsa Labuan atas kerjasama yang terjalin khususnya dalam bidang penyelidikan, motivasi dan pendidikan.

Dekan Fakulti Kewangan Antarabangsa Labuan, Prof Madya Dr Geoffrey Harvey Tanakinjal menerima anugerah itu daripada Timbalan Pengarah Sektor Pembelajaran Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Labuan, Yahya Ahmad Puteh.

Turut hadir Pengetua SMK Labuan Mohd Nizam Yasim dan Penolong Kanan Pusat Tingkatan Enam SMK Labuan, Saminan Sabtu.

Hubungan Dua Hala.

Tamat.