Directory |  Contact Us  |   Staff   |   Student   |  Visitor  |

.

 
.

.

English (UK)BahasaMelayuMalaysiaChinese (Simplified)

ARCHIVES

Annual General Meeting - testing

asrama2 

JUMAAT, 26 JUN –  Lebih 100 pelajar Universiti Malaysia Sabah (UMS) yang juga terdiri daripada Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) serta Jawatankuasa Kebajikan Mahasiswa (JAKMAS) menghadiri Program Sahur dan Iftar bersama Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMS, Profesor Madya Dr. Ismail Ali baru-baru ini.

Program anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni dengan kerjasama Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Sabah (UMS) itu bertujuan mengeratkan hubungan silaturrahim dalam kalangan pelajar terutamanya pada bulan Ramadan.

Selain itu, program itu juga dilihat dapat merapatkan lagi ukhwah antara pelajar dan pemimpin dengan kehadiran felo-felo kolej kediaman dan beberapa pegawai UMS.

Bagi pelajar Fakulti Kemanusiaan, Seni dan Warisan, Asmah Kadir, pengalaman bersahur bersama Profesor Madya Dr. Ismail Ali dan warga kolej pasti memberi kenangan manis buat beliau

Program Sahur yang diadakan di Kolej Kediaman Tun Fuad bermula pukul 3.30 pagi turut dihadiri oleh Pengetua Kolej tersebut, Dr Puteri Hayati Megat Ahmad.

Turut diadakan pada hari yang sama, Majlis Iftar bersama Profesor Madya Dr. Ismail Ali bertempat di Anjung Siswa.

Sumber: Norhana Nordin 

Foto: Jakmas


与我们连结

ums qr150 facebook361 twitter361 utube361 flickr361 h linkedin  

快速链接

其他链接

mygov kpm36 mampu36