Industry@Kampus

KAMPUS INDUK UMS

INDUSTRI@KAMPUS

Program Industri@Kampus adalah merupakan salah satu inisiatif UMS dalam menggalakkan industri untuk melibatkan diri bersama akademik universiti. Program ini juga terbuka kepada pelajar UMS yang berminat untuk memulakan syarikat keusahawanan.

INDUSTRI@KAMPUS

KRITERIA DALAM SARINGAN SYARIKAT

• Syarikat yang berkolaborasi dengan UMS melalui Surat Niat / Letter of Intent(LOI) ataupun Memorandum Persetujuan / Memorandum of Agreement (MOA).
  • Syarikat yang boleh menyediakan impak dan kolaborasi dari segi penyelidikan, perkongsian ilmu dan juga perkembangan staf dan pelajar.
  • Untuk pelajar yang beniat untuk memulakan syarikat/perniagaan.

PROSEDUR SARINGAN

Sila muat naik dokumen dalam pautan permohonan di atas:

• Salinan Sijil Pendaftaran Perniagaan
  • Salinan asal kad pendaftaran/pasport
  • Portfolio syarikat
  • Salinan maklumat akaun bank

RUANGAN UNTUK DISEWA

BILIK OFIS

RM899.00

/ SEBULAN

INKUBATOR OFIS

RM300.00