Soal Selidik - Tahap Kepuasan Pelanggan Terhadap Perkhidmatan “Staff Attendance Recording System (STARS)

Pengumuman Daripada: Bahagian Sumber Manusia, Pendaftar

YBhg. Prof. Datuk Dr./Prof./Dr./Tuan/Puan,

1. Sukacita dimaklumkan bahawa Bahagian Sumber Manusia(BSM), Jabatan Pendaftar sedang melaksanakan kajian kepuasan pelanggan terhadap perkhidmatan “STAFF ATTENDANCE RECORDING SYSTEM (STARS) yang disediakan untuk kegunaan kakitangan Universiti Malaysia Sabah.

2. Sehubungan itu, YBhg. Prof. Datuk Dr./Prof./Dr./Tuan/Puan dijemput untuk menilai perkhidmatan sistem STARS dalam usaha memastikan perkhidmatan sistem kehadiran yang terbaik diberikan kepada warga universiti.

3. Pihak YBhg. Prof. Datuk Dr./Prof./Dr./Tuan/Puan boleh mengisi borang soal selidik yang dibuka sehingga 30 November 2020 dengan melayari pautan berikut:

Perhatian dan kerjasama YBhg. Prof. Datuk Dr./Prof./Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.