Pengisian Dan Penilaian Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) Bagi Tahun 2020 Universiti Malaysia Sabah (UMS)

Pengumuman Daripada : Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Pendaftar

Kepada : Semua Kakitangan Universiti Malaysia Sabah

Semua kakitangan UMS yang berstatus aktif WAJIB mengisi LNPT bagi tahun 2020 bermula

1 Disember 2020.

Sehubungan itu, mohon agar semua Pegawai Yang Dinilai (PYD) membuat pengisian sebelum 31 Disember 2020 manakala Pegawai Penilai Pertama (PPP) dan Pegawai Penilai Kedua (PPK) menyelesaikan penilaian LNPT sebelum 31 Januari 2021.

Sekian, harap maklum.

UNIT PRESTASI DAN PSIKOLOGI