Penangguhan Pengisian Dan Penilaian Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) Bagi Kakitangan Akademik Tahun 2020 Universiti Malaysia Sabah (UMS)

Pengumuman Daripada: Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Pendaftar
Kepada: Semua Kakitangan Akademik Universiti Malaysia Sabah

Salam sejahtera YBhg. Datuk/Prof./Dr./Tuan/Puan,

Semua kakitangan UMS yang berstatus aktif WAJIB mengisi LNPT bagi tahun 2020 bermula 1 Disember 2020. Walaubagaimanapun, bagi kakitangan akademik, pengisian e-LNPT belum dibuka kerana masih dalam proses ujilari.

Sehubungan itu, pengisian e-LNPT untuk kakitangan akademik ditunda ke satu tarikh yang akan dimaklumkan kemudian bagi memberi laluan kepada proses ujilari tersebut.

Segala kesulitan yang berlaku amatlah dikesali.

Sekian.

UNIT PRESTASI DAN PSIKOLOGI