Penyata Saraan Daripada Penggajian (Borang EC) Bagi Tahun Berakhir 31 Disember 2020 Untuk Tujuan Cukai Pendapatan

Pengumuman Daripada: Jabatan Bendahari, UMS

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Y.Brs Prof/Dr/Datuk/Datin/Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan bahawa Borang EC tahun 2020 telah dimuat naik dalam Portal Staff UMS dan boleh dicapai melalui alamat https://iics.ums.edu.my seperti berikut:

Nama pengguna : alamat emel UMS
Kata laluan : sama seperti kata laluan emel UMS

Y.Brs Prof/Dr/Datuk/Datin/Tuan/Puan bolehlah membuat semakan borang EC dan berhubung dengan jabatan ini selewat-lewatnya pada hari Jumaat, 19 Mac 2021 sekiranya terdapat keperluan pindaan pada borang berkenaan.

Sebarang pertanyaan lanjut ataupun makluman pindaan borang EC bolehlah berhubung dengan Seksyen Perkhidmatan Kakitangan melalui alamat emel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. .

Kerjasama semua pihak dalam perkara ini adalah amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.

Bendahari