Makluman Kerja-Kerja Naiktaraf Perkhidmatan Rangkaian Tanpa Wayar Dan Peralatan Pengurusan IP Address

Pengumuman Daripada: Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi, UMS

Dimaklumkan bahawa pihak JTMK akan menjalankan kerja-kerja naiktaraf peralatan rangkaian tanpa wayar (wifi) dan peralatan pengurusan IP address  pada ketetapan berikut:

Tarikh                       :               8 Mac 2021 (Isnin)

Masa                         :               5.00 petang hingga 6.00 petang

Lokasi terlibat     :               1. Peralatan Rangkaian Tanpa Wayar (UMS Kampus Induk)

2. Peralatan pengurusan IP address (UMS Kampus Induk,

UMS Kampus Antarabangsa Labuan (UMSKAL))

Sepanjang tempoh naiktaraf dijalankan, pengguna perkhidmatan rangkaian bagi lokasi yang dinyatakan akan mengalami gangguan capaian rangkaian sistem dalaman dan internet.

Segala kesulitan amatlah dikesali.