Pencarian Consultant Penyelidikan Untuk Mauritius Chamber of Commerce & Industry (MCCI)

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Penyelidikan, UMS

Request for Proposal Comparative Study (.pdf)

YBhg. Dato’/ Prof./ Dr.,

Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara di atas.

2. Untuk makluman, Bahagian Hubungan Antarabangsa, KPT telah menerima emel dari Kementerian Luar Negeri (KLN) berkaitan Mauritius Chamber of Commerce & Industry (MCCI) untuk mencari Consultant (akademik dan profesional) yang mempunyai minimum pengalaman 10 tahun dalam bidang berkaitan Alternative Dispute Resolution (ADR) serta kepakaran dalam bidang maritime trade and investment disputes and trade in IORA region.

3. Sehubungan itu, Universiti - universiti yang berminat perlu menghantar hard copy proposal kepada MCCI serta soft copy kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. dan Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. Tarikh tutup penghantaran proposal tersebut adalah pada 30 April 2021. Bersama - sama ini dipanjangkan emel daripada KLN berkaitan perkara di atas dan disertakan maklumat mengenai proposal tersebut seperti di Lampiran. Sebarang perhubungan antara universiti - universiti yang terlibat dengan pihak KLN pada masa akan datang dipohon untuk disalinkan kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. Bahagian Hubungan Antarabangsa, KPT untuk rujukan.

4. Kerjasama dan perhatian pihak YBhg. Dato’/ Prof./ Dr. berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.