Pengumuman Daripada: Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, UMS

PENGENALAN:

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua Kakitangan UMS. Kami, Kumpulan Pengajar/Pensyarah daripada Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, UMS, sedang menjalankan Kajian yang bertajuk “Impak COVID-19 Terhadap Kualiti Kehidupan Kakitangan UMS Semasa Perintah Kawalan Pergerakan 1.0 (PKP 1.0) dari 18 Mac sehingga 3 Mei 2020". Kajian ini di bawah Skim Dana Khas Grant (SDK) 0262 UMS. Soal Selidik Kajian ini mesti dijawab oleh semua Kakitangan UMS (Pensyarah, Pembantu Staf dan Lain - lain).

Kami dengan rendah diri ingin memohon kerjasama semua pensyarah dan kakitangan sokongan UMS dari Kota Kinabalu, Sandakan dan Labuan untuk meluangkan masa mengisi kaji selidik ini. Terima Kasih.

Link:

Dr Yeap Boon Tat