Pemakluman Kepada Pelawat

Pengumuman Daripada: Pusat Komunikasi Korporat

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Komunikasi Korporat (PKK) telah dilantik sebagai Jawatankuasa Protokol, Sambutan dan Media sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Sabah Kali Ke-25 dalam persediaan mengeluarkan surat-surat jemputan, pelantikan ahli Jawatankuasa Protokol, jemputan media dan taklimat protokol.

Sehubungan itu, penyelarasan lawatan daripada pihak kami tidak dapat dikendalikan bermula 16 Oktober 2023 sehingga 15 Disember 2023 bagi memberi laluan persediaan majlis. Pihak pelawat boleh berhubung secara terus melalui pejabat atau kaunter tempat lawatan yang berkenaan dalam tempoh tersebut.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, bolehlah menghubungi Puan Azliah Ahmad, Pembantu Tadbir (P/O) di talian 088-320000 samb. 202000.