Sesi Perkongsian Daripada United Overseas Bank Malaysia (UOB): Scam Awareness Talk And U@Work

Pengumuman Daripada: Fakulti Perniagaan, Ekonomi dan Perakaunan

Assalamualaikum/salam sejahtera

YBrs. Prof./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.  Sukacita dimaklumkan bahawa United Overseas Bank Malaysia (UOB) akan mengadakan sesi perkongsian “Scam Awareness Talk and U@Work” pada ketetapan seperti berikut:

Tarikh     :  17 Oktober 2023 (Selasa)
Masa      : 9.30 pagi - 11.00 pagi
Tempat    :  Bilik Mesyuarat Utama, Aras 4, Fakulti Perniagaan, Ekonomi dan Perakaunan

3.  Sesi  perkongsian ini bertujuan untuk memberi penjelasan berkaitan kesedaran kewangan dan tips keselamatan akaun bank. Penyertaan adalah terbuka kepada semua staf UMS dan hadiah istimewa “doorgift” akan diberikan kepada kakitangan yang hadir.

4.  Sehubungan itu, semua kakitangan adalah dijemput untuk hadir bagi menyokong program ini.

Perhatian dan kerjasama pihak YBrs. Prof./Prof. Madya/Dr./tuan/puan berhubung perkara ini amatlah diharrgai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.