Pengisian Inventori dalam Sistem Pengurusan Amalan Nilai (SPAN 2.0) Perkhidmatan Awam: Pengauditan Nilai 2023

Pengumuman Daripada: Bahagian Pengurusan Sumber Manusia

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh / Salam Sejahtera,

YBhg. Tan Sri/ Dato’ Seri/ Datuk/ Dato’/ Datin/ Dr./ Tuan,

Dengan hormatnya perkara tersebut di atas adalah dirujuk.

2.  Adalah dimaklumkan bahawa Pengauditan Nilai bagi SPAN 2.0 Perkhidmatan Awam akan dilaksanakan melalui Inventori Sistem Audit Nilai (iNSAN). Sehubungan dengan itu, sesi PENGAUDITAN NILAI 2023 bagi agensi UNIVERSITI MALAYSIA SABAH (UMS) akan bermula 1 SEPTEMBER 2023 sehingga 30 NOVEMBER 2023.

3. Sehubungan itu, semua KAKITANGAN UMS dipohon untuk mengisi INVENTORI PENILAIAN IDEAL PERIBADI ORGANISASI melalui pautan berikut selewat-lewatnya pada 15 NOVEMBER 2023;

4. Inventori Sistem Audit Nilai (iNSAN) ini sesuai dilayari menggunakan pelayar Firefox, Chrome, Safari dan Microsoft Edge.

Kerjasama dan tindakan berkaitan perkara ini amat dihargai. Sebarang masalah dalam melayari sistem HRMIS bolehlah berhubung dengan Cik Nurul (+60 11-3369 5413) atau Cik Rafida (+60 11-2527 4651).

Terima kasih.