Pengumuman Daripada: Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam Malaysia Madani.

Kami ingin menjemput YBhg. Prof./Prof. Madya Dr./Dr./Puan/Tuan bagi menghadiri seminar yang akan dianjurkan oleh Program Hubungan Antarabangsa, Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan dengan ketetapan seperti berikut:

Tajuk:            International Relations Seminar Series VI: How to be Cosmopolitans: Being Muslim and Living with Non-Muslims in Southeast Asia

Panel:            Prof. Dr. Syed. Khairuddin al-Junied (Universiti Malaya)

Tarikh:                   25 OKT 2023, Rabu

Masa:                     2pm-4pm

Lokasi:                   Bilik Mesyuarat Utama Qasim Ahmad (BMQA), Level 3, FSSK

Mata Point:       Mata IDP bagi Staff dan Mata SDP bagi pelajar akan disediakan

Untuk makluman, Prof. Dr. Syed Khairuddin al-Junied adalah merupakan sarjana yang telah dinobatkan sebagai 500 World's Most Influential Muslim 2024 dan telah menghasilkan beberapa buku sejarah berkaitan dengan Islam di Malaysia dan di Asia Tenggara. Semoga kehadiran YBhg. Prof./Prof Madya Dr./Dr./Tuan /Puan akan dapat memeriahkan seminar tersebut bagi perkongsiaan ilmu.

Sekian,

Terima kasih.