Peringatan Kepada Semua PYD, PPP, PPK dan PEER Agar Menyelesaikan Pengisian & Penilaian Borang e-LNPT Bagi Tahun 2023

Pengumuman Daripada: Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, UMS

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Prof./Dr./Datuk/Tuan/Puan,

Pihak Bahagian Pengurusan Sumber Manusia (BPSM) mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua PYD, PPP, PPK dan PEER yang telah menyelesaikan tanggungjawab masing-masing.

Bagi PYD, PPP, PPK dan PEER yang MASIH BELUM membuat pengisian & penilaian, dipohon agar mengisi atau menilai borang e-LNPT selewat-lewatnya pada 1 Mac 2024.

Segala kerjasama dan perhatian Prof./Datuk/Dr./Tuan/Puan didahului dengan ucapan terima kasih.

“MALAYSIA MADANI”

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

Yang menjalankan amanah,

Sektor Prestasi dan Psikologi

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia

Universiti Malaysia Sabah

Jalan UMS, 88400

Kota Kinabalu

📮Email:Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya./Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya./Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya./ Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

☎No. Tel: 202220

☎No. Samb: 102600/101875/102640