Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Inovasi dan Pengkomersialan (PPIP)

✍🏻 Mari sertai Pertandingan Mencipta Logo Ini.UMS - Innovation and Invention of Universiti Malaysia Sabah.

✅ Hadiah menarik menanti, termasuk RM1,000.00 dan Sijil Penghargaan untuk pemenang pertama, RM500.00 dan Sijil Penghargaan untuk pemenang kedua, dan RM300.00 serta Sijil Penghargaan untuk pemenang ketiga!

💪🏻 Ayuh tunjukkan bakat anda dalam reka bentuk logo!

✅ Penyertaan adalah secara percuma. Terbuka kepada pelajar UMS, kakitangan UMS, dan orang awam.

✅ Penyertaan boleh dihantar melalui pautan https://rb.gy/i4ik6u (Google-form) sebelum atau pada 30 April 2024 (Selasa).

Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan pihak penganjur iaitu En. Mohd Aiddy Suffian (013-5810910) atau En. Putera Faidz (014-6729794).