Tinjauan Tentang Penambahbaikan Produk Inovasi dan Aktiviti Pemasaran Bagi Tujuan Pemilihan ke Pertandingan Inovasi Peringkat Kebangsaan

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Inovasi dan Pengkomersialan

TINJAUAN TENTANG PENAMBAHBAIKAN PRODUK INOVASI YANG DIPERTANDINGKAN DALAM PEREKA 2022 DAN AKTIVITI PEMASARAN YANG TELAH DIJALANKAN BAGI TUJUAN PEMILIHAN KE PERTANDINGAN INOVASI PERINGKAT KEBANGSAAN.

YBhg. Prof. Dr./Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

02.     Pusat Pengurusan Inovasi dan Pengkomersialan (PPIP) hendak mengumpulkan maklumat mengenai penambahbaikan yang telah dilakukan ke atas produk inovasi yang telah dipertandingkan di PEREKA 2022 serta aktiviti pemasaran yang telah dijalankan. Maklumat ini diperlukan untuk tujuan saringan pemilihan ke pertandingan inovasi di peringkat Kebangsaan, serta mengenal pasti potensi pengkomersialan.

03. Sehubungan dengan itu, YBhg. Prof. Dr./Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan dipohon untuk mengisi maklumat dalam Borang Google yang telah disediakan pada pautan berikut:

Pautan Google Form: https://rb.gy/7h5wh9

04.     Sila lengkapkan tinjauan ini sebelum atau pada 5 April 2024, jam 5 petang. Sebarang pertanyaan bolelah berhubung terus dengan En. Mohd. Aiddy Suffian Abd. Rashid (Ketua Pentadbiran, PPIP) di talian 013-5810910 atau di alamat email Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya., atau dengan En. Mixsius Sumpongul (Pembantu Tadbir, PPIP) di talian 011-51454370 atau di alamat email Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Komitmen dan kerjasama daripada pihak YBhg. Prof. Dr./Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan, amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.