PENGUMUMAN DARIPADA
: JABATAN HAL EHWAL PELAJAR
SUBJEK
: BORANG PENCALONAN MAHEPA 2016 - EDARAN KEPADA SETIAP FAKULTI DAN KOLEJ-KOLEJ KEDIAMAN

Assalamualaikum YBrs. Prof / Prof Madya /Dr / Encik / Puan

Dengan hormat perkara di atas dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni akan mengadakan MAHEPA 2016 Pada Mei 2016.

Sehubungan itu, mohon kerjasama Prof/Prof.Madya/Dr/Encik/Puan agar dapat memaklumkan serta mengedarkan Borang Pencalonan Anugerah MAHEPA 2016 ini kepada para pelajar di fakulti/pejabat. Tarikh tutup penghantaran adalah pada atau sebelum 30hb Mac 2016 (Rabu) jam 5:00 petang. Sebarang pertanyaan mohon rujuk kepada urusetia iaitu En. Harun Tambiri dan Mohd Faizal marjus di Bahagian Pembangunan Pelajar atau di talian 088-320 000 samb. 4195 / 4222.

Kerjasama dan keperhatinan Prof/Prof.Madya/Dr/Encik/Puan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.