PENGUMUMAN DARIPADA
: UNIT PENGURUSAN BAKAT , SEKSYEN KEMAJUAN KERJAYA, BAHAGIAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR
SUBJEK
: IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN TIMBALAN NAIB CANSELOR (AKADEMIK & ANTARABANGSA) UNIVERSITI UTARA MALAYSIA

YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr.,

2. Sukacita dimaklumkan bahawa pihak Universiti Utara Malaysia (UUM) mempelawa kakitangan akademik yang berminat bagi mengisi kekosongan jawatan Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa) di Universiti tersebut dengan mengemukakan surat permohonan beserta gambar berukuran pasport dan Curriculum Vitae (CV) beserta dokumen kelayakan akademik atau sebarang dokumen sokongan lain yang berkaitan (sekiranya ada).

3. Bersama ini dilampirkan maklumat lanjut (Lampiran) untuk makluman dan perhatian YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr. Tarikh tutup permohonan adalah pada 31 Mac 2016 (Khamis).

Sekian.