KELAS AL-QURAN DAN IQRA’ (WANITA) ANJURAN SEKRETARIAT HELWA​

SUBJEK
: KELAS AL-QURAN DAN IQRA’ (WANITA) ANJURAN SEKRETARIAT HELWA​

Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari,

HEBAHAN KELAS AL-QURAN DAN IQRA’ (WANITA) ANJURAN SEKRETARIAT HELWA, PUSAT ISLAM UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

02. Sukacita dimaklumkan bahawa Sekretariat HELWA, Pusat Islam UMS akan menganjurkan KELAS AL-QURAN DAN IQRA’ (WANITA) SIRI 1/2016 pada ketetapan seperti maklumat berikut:

TARIKH : BULAN MAC – BULAN JUN 2016
HARI : SETIAP HARI SELASA DAN KHAMIS
MASA : 11.30 PAGI – 12.30 TENGHARI
TEMPAT : MASJID UMS (SILA RUJUK JADUAL KELAS SEPERTI DI LAMPIRAN)

03. Penyertaan program ini adalah terbuka kepada semua kakitangan UMS serta masyarakat sekitar Kota Kinabalu. Sehubungan dengan itu, kerjasama Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari adalah dipohon agar dapat memanjangkan perkara ini kepada kakitangan di bawah seliaan Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari untuk menggalakkan penyertaan.

04. Bersama-sama dengan surat ini, disertakan jadual dan borang penyertaan program tersebut seperti di Lampiran. Sebarang pertanyaan lanjut bolehlah menghubungi Ustazah Salinah Ramlee H/P : 019-8421030 / Pej. : 088-320000 - Samb. 2730.

Segala kerjasama dan keprihatinan pihak Y. Bhg. Datuk/Datin /Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari berhubung perkara ini kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Semoga usaha seumpama ini akan dapat memberikan ilmu yang bermanfaat kepada kita di dunia dan akhirat, Insya-Allah.

Sekian.