"COMMUNICATION 4 DEVELOPMENT (C4D) WORKSHOP"

Pengumuman Daripada
: Pusat Jaringan Industri dan Komuniti​ (CICN)
Subjek
Communication 4 Development (C4D) Workshop

HEBAHAN
COMMUNICATION 4 DEVELOPMENT (C4D) WORKSHOP
Enhance Your Community Engagement Impact through C4D

Assalammualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera,

Y.Bhg Datuk/Prof/Dr/Tuan/Puan,

Adalah dimaklumkan bahawa Pusat Jaringan Industri dan Komuniti (CICN) ingin menjemput staf akademik dan pentadbiran untuk menyertai Bengkel lima (5) hari seperti yang tersebut di atas yang akan diadakan pada ketetapan berikut:
Tarikh
: 14 – 18 Ogos 2017
Masa
: 8.30 pagi – 5.00 petang
Tempat
: Galeri Majlis UMS, Tingkat 3, Bangunan Canselori

Bengkel C4D ini merupakan kerjasama di antara The United Nations Children’s Fund (UNICEF) dan Universiti Malaysia Sabah (UMS) yang akan disampaikan oleh Dr. Peter F. Chen (Executive Director of Asia-Pacific Development & Communication Center) dan Mr. Gopinath T. Menon (Senior Associate of Asia-Pacific Development & Communication Centre) yang mempunyai pengalaman dalam bidang ini selama 25 tahun. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk maklumat C4D yang dilampirkan.

Kepada yang berminat untuk menyertai bengkel ini, boleh mengisi borang pendaftaran yang dilampirkan dan dikemukakan kepada CICN seperti maklumat yang tertera dalam borang tersebut selewat-lewatnya pada 10 Ogos 2017. Sebarang pertanyaan lanjut, boleh berhubung dengan Pusat kami di talian 088-320000 samb. 612205 (Cik Norlie Mail) / 612206 (Cik Harniwaty Ahmad Ali) atau emelkan kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. .

Terima Kasih.

Seksyen Jaringan Komuniti