HEBAHAN PENGANJURAN “2nd BORNEO QUALITY OF LIFE CONFERENCE”2019

PENGUMUMAN DARIPADA: FAKULTI PERUBATAN DAN SAINS KESIHATAN

SUBJEK: HEBAHAN PENGANJURAN “2nd BORNEO QUALITY OF LIFE CONFERENCE”2019

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas.

1. Sukacita dimaklumkan bahawa Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Malaysia Sabah akan menganjurkan “2ndBQOL 2019” seperti butiran berikut:-

Tarikh           : 28-30 Ogos 2019 (Rabu-Jumaat)

Tempat          : Auditorium Utama,Blok B,  Fakulti Perubatan & Sains Kesihatan, Universiti Malaysia Sabah

Masa              : 8.00 pagi – 5.00 petang

1. Sehubungan  itu, bagi pihak penganjur, kami menjemput kepada semua kakitangan di bawah pimpinan Y.Bhg. Dato’ Sri/Dato’/Datin/ Prof/Dr/Tuan/Puan/Encik/Cik yang berminat untuk menghadiri persidangan ini.
  2. Bersama-sama ini, kami lampirkan brosur persidangan dan tentatif sebagai hebahan dan pendaftaran. Bagi mendapatkan maklumat lanjut Y.Bhg. Dato’ Sri/Dato’/Datin/ Prof/Dr/Tuan/Puan/Encik/Cik juga boleh menghubungi urusetia persidangan  ini iaitu Puan Starrine Adimas (013-5448823) dan Puan Lidiawati Arifin (016-8320204).
  3. Penglibatan dan kerjasama yang diberikan oleh pihak Y.Bhg.Dato’ Sri/Dato’/Datin/ Prof/Dr/Tuan/Puan/Encik/Cik amat kami hargai.

Sekian, terima kasih