Garis Panduan Terkini EKSA Universiti Malaysia Sabah Jilid 7

Pengumuman daripada :    Jawatankuasa Promosi Induk Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Universiti Malaysia Sabah

Subjek: Garis Panduan Terkini EKSA Universiti Malaysia Sabah Jilid 7

PEGAWAI DIHUBUNGI :     Encik Samsuidin Nurdin (013-854 7078) Cik Nur Amir Azlin Bt Amir (013-818 6261) Puan Nurul Izza Binti Md Nordin (013-850 0362) En Rahmat Kasmin (013-8540362) Pn Lidiawati Arifin  (016-832 0204)

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

1. Adalah dimaklumkan bahawa GarisPanduanEKSA Jilid 7 telah dikemaskini mengikut perubahan dan kesesuaian semasa universiti yang telah dikemaskini pada 23 Oktober 2019 (Rabu). Pengemaskinian yang telah dilakukan adalah seperti berikut :

Mukasurat 4 : Penempatan n jawatan pegawai
Mukasurat 7 : Kemaskini sub-zone bawah FPSK
Mukasurat  8 : Tarikh kemaskini pejabat dalam Bangunan Canselori
Mukasurat 21 - 27 : Susun atur mukasurat

1. Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama Ketua Bahagian agar dapat memastikan tatacara EKSA mengikut Garis PanduanEKSA UMS yang telah diberikan.

Dilampirkan Garis Panduan EKSA Jilid 7 untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.

Kerjasama dan perhatian pihak tuan/puan dalam perkara ini amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.