Pengumuman daripada: Pusat Pengurusan Penyelidikan Dan Inovasi

Subjek: Tawaran Arturo Falaschi PhD Fellowships dan Arturo Falashi PhD Fellowship International Centre for Genetic Engineering and Biotechnology (ICGEB)

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,

Y. Brs. Prof./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas .

Untuk makluman Y. Brs. Prof./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan , Malaysia merupakan negara anggota International Centre for Genetic Engineering and Biotechnology (ICGEB). Sebagai ahli, Malaysia akan mendapat beberapa faedah daripada ICGEB melalui aktiviti dan program yang dianjurkan setiap tahun.  Justeru itu, sukacita Kementerian Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim (MESTECC) memanjangkan aktiviti dan program fellowships yang ditawarkan oleh ICGEB kepada organisasi/agensi/institutisi Y. Brs. Prof./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan yang berminat untuk menyertainya.

Bersama-sama ini disertakan risalah berkaitan program fellowships yang ditawarkan untuk perhatian dan  rujukan pihak  Y. Brs. Prof./Prof. Madya/Dr./Tuan/Puan. Selain itu, maklumat lanjut mengenai tawaran ini boleh juga dicapai melalui laman sesawang rasmi seperti berikut:

• Arturo Falaschi PhD Fellowships:

• Arturo Falaschi Postdoctoral Fellowships