Pengumuman Daripada: Pusat Islam Universiti Malaysia Sabah

Subjek: Jemputan Ke Majlis Kesyukuran Sempena Sambutan Maulidur Rasul Di Masjid UMS Tahun 2019M/1441H

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

1. Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Islam akan mengadakan Majlis Kesyukuran Sempena Sambutan Maulidur Rasul pada ketetapan berikut:

Tarikh: 8 November 2019 (Jumaat)

Masa: 6.00 Petang

Tempat: Masjid UMS

1. Sehubungan dengan itu, kerjasamaYBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan adalah dipohon agar dapat memanjangkan jemputan ini kepada semua kakitangan dan pelajar di bawah seliaan YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan.

Semoga kehadiran YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan ke majlis ini dapat mengimarahkan lagi Masjid UMS seterusnya mendapat ganjaran pahala daripada Allah S.W.T.

Sekian dan terima kasih.