Pengumuman Daripada: Seksyen Pengambilan Dan Kemasukan Pelajar, Bahagian Perkhidmatan Akademik
Subjek: Makluman Pindaan Kalendar Takwim Akademik Bagi Program Pengajian Ijazah Sarjana Muda Sesi 2020/2021 (Prasiswazah)

YBrs. Prof. Datuk Dr./Prof. Dr./Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan,

MAKLUMAN PINDAAN KALENDAR TAKWIM AKADEMIK BAGI PROGRAM PENGAJIAN IJAZAH SARJANA MUDA SESI 2020/2021 (PRASISWAZAH)

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa terdapat beberapa pindaan pada Kalendar Takwim Akademik Sesi 2020/2021. Sila layari laman web http://bpa.ums.edu.my/index.php/ms/pelajar-semasa/takwim-akademik/sesi-2020-2021 untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Sebarang pertanyaan berhubung dengan Takwim Mesyuarat ini bolehlah menghubungi En. Gahzali Bin Nurillah, alamat emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. dan Pn. Ramni Awang, alamat email Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Sekian, terima kasih.