Jom Sertai Seminar KreaNova Dalaman: Memperkasakan Sistem Penyampaian, Melestarikan Kualiti

Pengumuman Daripada : Bahagian Pengurusan Kualiti (BPQ), Jabatan Pendaftar
Subjek: Jom Sertai Seminar Kreanova Dalaman: Memperkasakan Sistem Penyampaian, Melestarikan Kualiti

Bahagian Pengurusan Kualiti [BPQ] akan mengadakan Seminar Kreanova untuk JFPIB pada 27 Ogos 2020 (Khamis) bertepatan dengan Tema Aspirasi Pendaftar bagi Tahun 2020, Memperkasakan Sistem Penyampaian, Melestarikan Kualiti. Seminar ini diadakan secara atas talian.

Semua kakitangan adalah dijemput untuk menyertai dan mata IDP akan diberikan. Bagi kakitangan yang berminat, bolehlah imbas kod QR yang dilampirkan di poster tersebut untuk pendaftaran sebagai peserta.

Link untuk mengisi permohonan untuk penyertaan sebagai peserta: https://forms.gle/9EZXFRTMAFAdTAKR8