Notis Mesyuarat Agung Tahunan Kesumba Kali Ke-23

Pengumuman Daripada: Ahli Kelab Suri Rumah Dan Staf Wanita Universiti Malaysia Sabah

Subjek: Notis Mesyuarat Agung Tahunan Kesumba Kali Ke-23

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

1. Sukacita  dimaklumkan  bahawa Mesyuarat Agung Kelab Suri Rumah Dan Staf Wanita Universiti  Malaysia  Sabah  kali  ke-23 (MAT KESUMBA)  akan  diadakan mengikut ketetapan berikut:

Tarikh: 27 Ogos 2020 (Khamis)
Masa: 8.30 pagi - 2.00 petang
Tempat: Galeri Majlis, Aras 3, Bangunan Canselori, UMS

1. Untuk pengetahuan Yang Berbahagia Datin/Prof/Dr/Puan/Cik kehadiran secara fizikal adalah terhad50 orang ahli KESUMBA sahaja sepanjang mesyuarat ini berlangsung. Kekangan kehadiran ini adalah disebabkan mengikuti Prosedur Operasi Standard Norma Baharu disebabkan pandemik Covid-19. Ahli yang tidak dapat hadir secara fizikal boleh mengikuti Mesyuarat Agung ini secara atas talian.
  2. Sila isikan link https://forms.gle/EuBWMxRbp1KRJ5yQ7untuk pendaftaran hadir secara fizikal ke Mesyuarat Agung KESUMBA kali ke-23.

Sukacita sekiranya puan dapat mengemukakan Borang cadangan Usul kepada Puan Stella@Nurul Martini Gontol (Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.) atau kepada Puan Dk. Masniah Ag. Madaud (Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.) pada atau sebelum 17 Ogos 2020 (Isnin). Dilampirkan bersama ini Atur cara Majlis dan Borang Cadangan Usul untuk tindakan selanjutnya.

Segala kerjasama dan sokongan puan amatlah dihargai dan dahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.

'MAJU SEHATI'

Borang Usul MAT-23 (.docx)
Notis MAT-23 (.pdf)