Makluman Pengisian Borang Penilaian Kursus dan Permohonan Mata IDP (Online)

Pengumuman Daripada: Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Pendaftar
Subjek: Makluman Pengisian Borang Penilaian Kursus dan Permohonan Mata IDP (Online)

YBhg. Prof./Dr./Tuan/Puan,

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Y.Brs. Prof. Dr./Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan,

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan, Sektor Pembangunan Sumber Manusia, Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Pendaftar dalam proses untuk mengemaskini rekod Mata IDP kakitangan universiti. Ini bagi memastikan semua kakitangan universiti mencapai mata IDP minima melalui latihan yang telah dihadiri.

Sehubungan itu, mohon kerjasama pihak Y.Brs. Prof. Dr./Dr./Tuan/Puan untuk mengisi borang penilaian kursus dan permohonan mata IDP (Online dalam menu MyIDP) bagi latihan yang telah dihadiri untuk tujuan pengemaskinian tersebut. Kegagalan pihak Y.Brs. Prof. Dr./ Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan berbuat demikian akan menyebabkan 8% DARIPADA MATA E-LNPT DITOLAK. (Bagi kakitangan pentadbiran sahaja)

Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, pihak Y.Brs. Prof.Dr./Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan boleh hubungi pegawai berikut ;

BIL.

NAMA

NO.TELEFON/FAKS/ e-mel

1.