Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi
Subjek: Slaid Taklimat Penerangan: Program Konsortium Kecemerlangan Penyelidikan (KKP) 2020
Pegawai Dihubungi: Urusetia Penyelidikan: Musnin Mattersah (
Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. ), Alizah Fadzlur ( Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. )

Y.Bhg. Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan,

SLAID TAKLIMAT PENERANGAN: PROGRAM KONSORTIUM KECEMERLANGAN PENYELIDIKAN (KKP) 2020

Dengan hormatnya perkara tersebut di atas adalah dirujuk dan pemakluman pelawaan Cadangan bagi KKP 2020 yang telah diemelkan pada 4 September 2020 adalah berkaitan.

1. Sukacita bersama ini disertakan SLAID TAKLIMAT PENERANGAN BAGI PROGRAM KONSORTIUM KECEMERLANGAN PENYELIDIKAN (KKP) 2020 untuk perhatian dan rujukan di pihak YBrs. Prof./ Datuk/ Datin/ Dr./ Tuan/ Puan selanjutnya.

Pihak PPPI juga memohon jasa baik dan kerjasama Y.Bhg. Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan agar dapat memanjangkan pelawaan ini kepada kumpulan akademik di fakulti/ pusat/ institut masing-masing.

Segala komitmen dan kerjasama Y.Bhg. Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, dan terima kasih.