Datuk Harun Pengerusikan Mesyuarat, Lawat Pembangunan UMS Labuan

VC mesyuarat dLabuanJUMAAT, 26 JUN - Naib Canselor Universiti Malaysia Sabah (UMS), Prof. Datuk Dr Mohd Harun Abdullah mempengerusikan Mesyuarat Pagi UMS Bil 2/2015 Kali Ke-171 2015 di Bilik Seminar, Bangunan Menara, UMS Kampus Antarabangsa Labuan (KAL) hari ini.

Mesyuarat yang bermula pukul 10.00 pagi itu turut dihadiri Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Prof. Dr. Shahril Yusof dan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar), Prof. Madya Dr. Ismail Ali, Pemangku Pendaftar, No’man Datuk Haji Ahmad dan Pengarah UMSKAL, Prof. Madya Dr. Murnizam Haji Halik.

Turut hadir Pemangku Bendahari, Zallifah Shadan, Ketua Pustakawan, Dg Rukiah Amit, Dekan-dekan dan ketua-ketua jabatan di UMS.

Terdahulu, Mohd Harun mendengar taklimat pembangunan yang disampaikan oleh Dr. Murnizam dan melawat tapak-tapak projek pembangunan di kolej-kolej kediaman serta kemudahan sukan.

Pada sebelah petang, Mohd Harun akan meluangkan masa menghadiri Majlis Berbuka Puasa Naib Canselor Bersama Kakitangan di ruang legar, Bangunan Menara. –SS

Bahagian Media dan Citra

Sumber: Azri Onn