Direktori |  Hubungi Kami  |   Staf   |  Pelajar  |  Pelawat  |

.

 
.

.

English (UK)BahasaMelayuMalaysiaChinese (Simplified)

ARKIB

Sambutan Hari Raya Aidifitri UMS Labuan Meriah

Pengarah bersama warga UMSKALJUMAAT, 07 OGOS - Kira-kira 250 kakitangan memeriahkan sambutan Hari Raya Aidilfitri peringkat Universiti Malaysia Sabah (UMS), Kampus Antarabangsa Labuan (KAL) di ruang legar, Bangunan Menara universiti, kelmarin. 

Pengarah UMSKAL, Prof. Madya Dr. Murnizam Haji Halik turut hadir untuk bersama-sama pensyarah, pegawai dan kakitangan sokongan meraikan hari lebaran pada tahun ini. 

Kakitangan yang hadir gembira membawa balik pelbagai hadiah dan anugerah termasuk cabutan bertuah, anugerah Jasa Bakti untuk kakitangan yang berkhidmat 10 tahun, gerai terbaik, persembahan nyanyian dan acara sampingan lain. 

Pelbagai juadah disediakan kakitangan sendiri seperti soto, mee kari, rendang, nasi lemak, buah-buahan, bucur kacang hitam dan roti canai.

Sebanyak lapan gerai dihias menarik untuk memastikan warga universiti menjamu selera sambil beramah mesra dan merapatkan lagi hubungan baik yang sedia terjalin antara kakitangan UMS Labuan. 

Sambil mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua warga UMSKAL, Dr Murnizam berharap majlis hari raya itu akan meninggalkan kenangan manis kepada semua kakitangan yang hadir. -SS

Bahagian Media dan Citra

Sumber: Azri Onn


IKUTI KAMI

ums qr150 facebook361 twitter361 utube361 flickr361 h linkedin  

CAPAIAN PANTAS

PAUTAN LUAR

mygov kpm36 mampu36