Tun Zaki adakan Lawatan Kerja ke UMS Labuan

KHAMIS, 15 OKTOBER - Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Sabah (UMS), Tun Zaki Tun Azmi mengadakan lawatan kerja baru-baru ini ke UMS Kampus Antarabangsa Labuan (KAL).

Beliau mengadakan perjumpaan dengan pensyarah Fakulti Kewangan Antarabangsa Labuan (FKAL) yang diketuai Dekannya, Prof. Madya Dr. Syed Nasirin Syed Zainol Abidin di Aras 8, Bangunan Menara.

Selepas itu, Tun Zaki meluangkan masa beramah mesra dengan kira-kira 60 pelajar FKAL yang juga penerima Anugerah Dekan Semester Dua Sesi 2014/2015 sambil menjawab beberapa persoalan mengenai bidang keusahawanan dan peluang-peluang kerjaya.

Beliau kemudiannya mengadakan pertemuan dengan Pengarah UMS Labuan, Prof. Madya Dr. Murnizam Haji Halik di Aras 13.

Turut hadir dalam perjumpaan itu ialah Dekan FKAL, Prof Madya Dr Syed Nasirin dan Timbalan Pendaftar Kanan, Zamri Mohamad Tuah. –SS

Sumber: Azri Onn