FPSK Jemput Warga Universiti ke Car Boot Sales

ISNIN, 18 JANUARI - Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) Universiti Malaysia Sabah (UMS) menjemput warga universiti untuk mengambil bahagian dalam urus niaga secara Car Boot Sales yang diadakan pada 25 Januari depan.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh FPSK, program yang dijangka mendapat sambutan hangat ini  akan diadakan di tempat letak kereta  fakulti berkenaan  bermula pukul 8.30 pagi hingga 2.30 petang.

Penjualan yang dilakukan melalui kenderaan masing-masing ini mengenakan yuran sebanyak RM20 untuk setiap peserta.

Bagi penyertaan dan maklumat lanjut boleh menghubungi Nurul Izza Md Nordin ditalian 013-8500362.

Orang ramai turut dialu-alukan hadir membeli barangan yang ditawarkan pada program tersebut.