PHI Kini Dikenali Pusat Jaringan Industri dan Komuniti

ISNIN, 01 FEBRUARI - Pusat Hubungan Industri Universiti Malaysia Sabah (UMS) kini dikenali Pusat Jaringan Industri dan Komuniti berkuatkuasa 19 Januari 2016.

Pertukaran nama tersebut selepas mendapat pengesahan penjenamaan semula dalam Mesyuarat Lembaga Pengarah Universiti kali ke-70 pada tarikh yang sama.

Perkara itu dinyatakan Timbalan Pendaftar Bahagian Pentadbiran dan Governan Jabatan Pendaftar  merangkap Urusetia Lembaga Pengarah Universiti (LPU), Talib Abdullah Shani dalam satu surat bertarikh 28 Januari 2016.

Sehubungan itu katanya, sebarang urusan dengan pusat itu kini perlu menggunakan nama baharu pusat berkenaan.

Maklumat lanjut boleh terus menghubungi Pejabat Pusat Jaringan Industri dan Komuniti UMS di sambungan 612207 atau 612203. -SS