Kunjungan Hormat KESUMBA ke Istana Negeri

RABU, 6 APRIL – Kelab Surirumah dan Staff Wanita (KESUMBA) Universiti Malaysia Sabah (UMS) mengadakan kunjungan hormat kepada isteri Yang di-Pertua Negeri Sabah yang juga Penaung KESUMBA, Toh Puan Datuk Seri Panglima Hajah Norlidah Tan Sri RM Jasni, di Istana Negeri, Kota Kinabalu hari ini.

Delegasi seramai 10 orang itu diketuai Yang Dipertua KESUMBA, Datin Baidah Ibrahim yang  kemudiannya memperkenalkan ahli-ahli exco baharu serta memberi taklimat tentang aktiviti kelab kepada Toh Puan Norlidah.

Toh Puan Norlidah  mengucapkan tahniah kepada barisan exco yang  baru dilantik dan berharap agar terus memainkan peranan secara aktif dalam membantu KESUMBA meneruskan pencapaian yang baik.

Beliau juga menekankan perlunya membantu mereka yang kurang bernasib baik, sebagai sebahagian daripada tanggungjawab sosial kelab tersebut.

Turut serta dalam kunjungan itu ialah Timbalan Presiden Kelab, Roha Asmara; Setiausaha Kehormat, Norti Sirin dan Pengerusi KESUMBA Kampus Antarabangsa Labuan, Hayati Salleh Baihaki.  – FL

Photo: Suzeanywati Gasinin