Hari Bertemu Pelanggan PIUMS pada 27 April

KHAMIS, 21 APRIL - Pelbagai acara akan menjadi pengisian Roadshow dan Hari Bertemu Pelanggan, Pusat Islam Universiti Malaysia Sabah (PIUMS) pada 27 April 2016.

Pegawai Hal Ehwal Islam PIUMS, Noorisah Taljid berkata, antara yang diadakan termasuklah bicara ilmu, penerangan perkhidmatan PIUMS, klinik Tahsin al-Fatihah, klinik zakat, pameran aktiviti, jualan Yassin/wakaf dan acara cabutan bertuah.

“Program ini akan bermula pada pukul 8.00 pagi hingga 12.00 tengahari di Galeri Majlis, Bangunan Canselori,” katanya dalam satu kenyataan.

Sehubungan itu katanya, seluruh warga UMS dijemput hadir sama bagi menjayakan program berkenaan.

“Sebarang pertanyaan lanjut boleh menghubungi Ustazah Noor Fazelah Salimin di sambungan 2740 atau talian 0195323732,” tambah Noorisah.