Perpustakaan, Pusat Rawatan Warga dan Poliklinik UMS Umum Perubahan Operasi

KHAMIS, 30 JUN - Perpustakaan Universiti Malaysia Sabah (UMS) akan ditutup sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh jabatan itu, penutupannya akan dibuat selama dua hari iaitu pada 6 dan 7 Julai 2016.

Walau bagaimanapun Pangkalan Data Perpustakaan UMS  masih boleh dilayari melalui www.ums.edu.my/library/ atau facebook.com/umslibrary.

Sementara itu, Pusat Rawatan Warga dan Poliklinik UMS (Kingfisher Riverside) turut mengeluarkan waktu perkhidmatan sempena cuti semester II sesi 2015/2016 bermula 03 Julai hingga 28 Ogos 2016.

Waktu perkhidmatan bagi Isnin hingga Khamis ialah pukul 8.00 pagi hingga 5.00 petang dan masa rehat ialah dari pukul 1.00 – 2.00 petang.

Hari Jumaat, waktu operasi masih sama namun Pusat Rawatan Warga dan Poliklinik UMS itu masing-masing akan berehat pada pukul 11.30 pagi – 2.00 petang.

Kedua-duanya juga akan ditutup pada Sabtu dan Ahad termasuk pada cuti umum.