"Merancang Kembali Kewangan Anda", Seminar Anjuran KESUMBA

ISNIN, 15 OGOS - Kelab Suri Rumah dan Staf Wanita Universiti Malaysia Sabah (KESUMBA) akan mengadakan Seminar pengurusan kewangan peribadi, “Merancang Kembali Kewangan Anda” pada 17 Ogos 2016 (Rabu) pukul 2.00 petang bertempat di Galeri Majlis, Bangunan Canselori, UMS.

Seminar ini antara lain bertujuan membantu kakitangan UMS dalam merancang kewangan peribadi berdasarkan pendapatan, mengetahui kaedah pengurusan hutang serta cara mempercepatkan penyelesaiannya, menetapkan matlamat kewangan jangka masa pendek, sederhana dan panjang, dan membuat pengiraan ringkas secara individu.

Seminar ini akan dikendalikan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Pusat Mata & Lasik Prof. Muhaya, Encik Muhammad Addaem Mikhail  Chandran iaitu menantu kepada Profesor Oftalmologi yang juga seorang pakar inspirasi terkenal, Prof. Dr. Muhaya Mohamad.

Ahli-ahli KESUMBA adalah dijemput untuk menghadiri seminar ini.  Masuk adalah percuma.  Manakala bayaran sebanyak RM30.00 dikenakan kepada bukan ahli KESUMBA.

Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan Ketua Biro Pendidikan dan Pelajaran KESUMBA, Puan Stella @ Nurul Martini Gontol di talian 088-320000 samb.  1437 atau emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.. - FL