HEP Anjur Eksplorasi Keretapi Kali Ketiga

JUMAAT, 12 MEI - Jabatan Hal Ehwal Pelajar (HEP), Universiti Malaysia Sabah (UMS) menganjurkan Eksplorasi Keretapi dari Tanjung Aru, Kota Kinabalu ke daerah Beaufort baru-baru ini.

Menurut kenyataan jabatan itu, program yang dianjurkan kali ketiga tersebut diselaras Bahagian Kebudayaan dan Kesenian dengan penyertaan seramai 41 peserta.

Kesemua peserta yang terdiri daripada pelajar UMS itu juga diiringi oleh lima kakitangan HEP yang turut bersama-sama menaiki keretapi beramai-ramai menuju ke Beaufort.

Majlis pelepasan peserta disempurnakan Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) UMS, Prof. Madya Dr. Ismail Ali, dan turut disaksikan Ketua Jabatan HEP, Ahmadi Nurdin.

Majlis itu antara lain bertujuan mengeratkan silaturahim dan ikatan kemesraan sesama mahasiswa UMS.

Sumber  : Resty Cindy Ony Madis

Jurufoto : Rohaizam Lamdin